Marvelous Mosell annonceret til Red Bulls Distortion-fest

Marvelous Mosell annonceret til Red Bulls Distortion-fest
Marvelous Mosell på NorthSide. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Red Bull Stage løber af stablen til Distortion Vesterbro, og det er nu annonceret, at retro-rapfænomenet Marvelous Mosell tilslutter sig det stærke lineup – han kommer til at spille til efterfesten inde i Øksnehallen, efter gadefesten officielt er lukket ned.

Dermed er der lagt op til lidt af en danseaften, da efterfesten også byder på Mosells samarbejdspartner Tue Track og et hele to timer langt dj-set af Den Sorte Skole. Det er første gang i ni år, at sidstnævnte laver sådan et, og i øvrigt også lige så lang tid siden, at de har spillet til Distortion.

Efterfesten kører fra kl. 22.00-03.00, men der er god grund til at troppe op ved Øksnehallen allerede kl. 15.00, hvor Standard – Soundvenues hiphop-podcast er vært for de første to timer på Red Bull Stage.

Her kan du opleve stærke r’n’b- og hiphopnavne i form af Elias Boussnina, Artigeardit, Fraads samt høre et dj-set af Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor.

Læs mere om eventet på Facebook HER

Red Bull Stage at Distortion Vesterbro
30. maj – kl. 15.00-03.00
Den Brune Kødby/Øksnehallen

Læs også: Distortion: Her er de fedeste gadefester på Nørrebro

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af