Nemoland offentliggør program for sommerens gratiskoncerter – bl.a. Barselona og Benal

Nemoland offentliggør program for sommerens gratiskoncerter – bl.a. Barselona og Benal
Barselona. (Foto: Sophus Wolf)

Varmere tider nærmer sig i hastigt tempo, og traditionen tro kommer Nemoland på Christiania til at danne ramme for en række gratiskoncerter henover sommeren. Nu har de så løftet sløret for hele programmet.

Koncerterne foregår hver søndag, startende 26. maj og med slutdato 25. august, og hver aften byder på to koncerter henholdsvis klokken 18.00 og 20.00. Første aften åbnes med Bo Evers og Danser med Drenge, mens man i løbet af sommeren også kan opleve navne som Barselona, Benal, Nikoline, Folkeklubben, Katinka, Iris Gold og Mont Jake.

Generelt er der en god blanding af unge navne og veteraner. I sidstnævnte kategori får vi blandt andet Poul Krebs og Birthe Kjær.

Læs også: Roskilde Festival har offentliggjort årets spilleplan

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af