Premiere: Danske Soon debuterer med stilet og jaloux r’n’b

Premiere: Danske Soon debuterer med stilet og jaloux r’n’b
Soon.

Vi havde faktisk Soon med på vores årlige Breakin’ Sound-talentliste i starten af 2017. Dengang var de en kvintet med en enkelt sang ude på Soundcloud, og jeg har flere gange siden undret mig over, at der ikke rigtigt kom mere – for den ‘Forget (demo)’ var rigtig god.

Nu er Soon dog klar til for alvor at træde i karakter, men der er sket ting og sager siden 2017. Gruppen er nu en duo bestående af 22-årige August og Andreas, og de har skrevet pladekontrakt med Warner, som i dag udsender Soons officielle debutsingle ‘With You’ sammen med en musikvideo.

Videoen er stilet og drømmende, æstetisk og afslappet – og det samme kan man et eller andet sted sige om sangen, som i en blanding af kølig popmusik og temperamentsfuld r’n’b fortolker kærlighedens skyggesider: »This jealousy is killing my sanity«, lyder det.

August og Andreas er nu bosat i København, og de laver musik i en gammel herskabslejlighed, hvor også Phlake, Jada og Silvester har studie.

Soon kan opleves live til Aarhus Volume Under Gaden (25. maj) og til Carpark Festival i København (26.-27. juli).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af