Se Post Malone bunde en øl ud af en stinkende sneaker

Se Post Malone bunde en øl ud af en stinkende sneaker
Post Malone. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for Bud Light Super Bowl Music Fest)

Når man er musiker på turné, må man omfavne de lokale traditioner i de lande, man gæster. Nogle dukker op i værtslandenes fodboldtrøjer, andre hylder lokale kunstnere – og så er der selvfølgelig Australien, hvor det forventes, at du bunder en øl fra din sko.

Ja, selvfølgelig har klodens mindste og mest oversete kontinent en underlig tradition, hvor man simpelthen skal bruge sine udtrådte sneakers i stedet for et krus eller et glas. Men traditioner er nu engang traditioner: De er til for at blive overholdt. Det viste Post Malone og Kacey Musgraves denne uge, da begge drak en drink fra deres fodtøj.

Aktiviteten har det simple og rammende navn ‘shoey’, men Malone og Musgraves demonstrerede, at det kan gøres på meget forskellig vis. For mens førstnævnte hældte øl fra en red cup over i en udtrådt sneaker, der ikke lignede, at den lugtede megagodt, havde sidstnævnte en mere elegant teknik. Kacey Musgraves drak nemlig tequila fra sine glas-stilletter. Selv en shoey kan altså gøres classy.

Læs også: Post Malones 10 bedste sange – og hvad de siger om hans udvikling fra joke til superstjerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af