Bas Under Buen afslører spækket jubilæums-lineup – Eloq, Snavs, Rumpistol m.fl.

Bas Under Buen afslører spækket jubilæums-lineup – Eloq, Snavs, Rumpistol m.fl.
Bas Under Buen 2018 på Frederiksberg. (Foto: Flemming Bo Jensen)

Så er der godt nyt for fans af musik, der rammer de lidt dybere frekvenser. Bas Under Buen, der i år fejrer ti-års jubilæum, har nemlig annonceret årets program for de to events i Aarhus og København.

Den aarhusianske gren af endagsfestivalen får således besøg af navne som Rumpistol, Shatter Hands, Nilas og Hans Solo, mens man under Bispeengbuen på Frederiksberg vil kunne opleve blandt andet Snavs, Eloq og Natkat.

I anledning af jubilæet har der været fokus på at booke nogle af de artister, der tidligere har optrådt under buerne. På årets program finder man derfor gengangere som Firehouse, Ohoi! og førnævnte Snavs.

Bas Under Buen er som altid gratis for alle, både i Aarhus og København, så er man til bastunge genrer som dub, hiphop, grime, dubstep, garage og drum’n’bass, er det bare med at komme afsted.

Frederiksberg – lørdag den 13. juli, kl. 15.00-23.00
Under Bispeengbuen
Lineup: Snavs, Eloq, Natkat, Firehouse, Kenneth Christiansen, Smokey, Gaze ill, Doktor Lond, Roger, Odd Harmonics, High Graid, Alex Index, Denali, RDG og OHOI!
Læs mere om eventet på Facebook HER

Aarhus – lørdag den 27. juli, kl. 15.00-23.00
Under Ringgadebroen
Line up: Rumpistol, Shatter Hands, Nilas, Hans Solo, 8KILO, Junglelyd, Noianiz, Aarhus Volume, Alex Index, Denali, RDG og OHOI!
Læs mere om eventet på Facebook HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af