Chance the Rapper aflyser Roskilde Festival – hiphoperstatning er allerede fundet

Chance the Rapper aflyser Roskilde Festival – hiphoperstatning er allerede fundet
Chance the Rapper. (Foto: Marcelo Hernandez/Getty Images)

I går aflyste Lil Uzi Vert sin optræde på Tinderbox, og i dag er det så Roskilde Festivals tur til at blive ramt af en stor hiphopaflysning: Chance the Rapper har meldt afbud til årets festival.

Erstatningen er dog allerede klar, og Roskilde Festival har booket Wu-Tang Clan til at overtage Chances plads i programmet.

Der følger ingen videre forklaring på aflysningen, og den officielle besked fra Roskilde Festival lyder i en pressemeddelelse, at »Chance the Rapper har oplyst Roskilde Festival, at han desværre ikke kan gennemføre den planlagte koncert på Orange Scene«.

Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén udtaler følgende i en pressemeddelelse:
»Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Chance The Rapper ikke kommer, men vi har knoklet i døgndrift for at finde den bedst mulige erstatning, så jeg er stolt over, at vi kan byde Wu-Tang Clan velkommen tilbage på Orange Scene. Deres europæiske turné sluttede egentlig weekenden før vores, men vi fik dem overtalt til at blive lidt længere tid i Europa, så de kan slutte turnéen af med et brag hos os i stedet«.

Det bliver Wu-Tang Clans første koncert på Roskilde Festival i 15 år. De var for nylig i København i forbindelse med ‘Gods of Rap’-turneen.

Det er til gengæld anden gang, Chance the Rapper aflyser en koncert på Roskilde Festival: Han skulle også have spillet på Dyrskuepladsen i 2014, men aflyste showet kort før start.

Læs også: Hvis nu Cardi B aflyser Roskilde Festival… Hvem kan så afløse?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af