Elias Boussnina er druknedøden nær i musikvideo til den nye sang ‘Closer’

Elias Boussnina er druknedøden nær i musikvideo til den nye sang ‘Closer’
Elias Boussnina.

Vi har alle brug for nogen, der hjælper os, når vi snubler, får blå øjne eller er lige ved at drukne. I Elias Boussninas tilfælde er de mennesker, der hjælper ham i sådanne situationer, hans mor og søster. Det bliver helt tydeligt på den nye sang ‘Closer’.

Nummeret er nemlig en hyldest til kvinderne i hans liv, og i den korte musikvideo til sangen har han faktisk helt bogstaveligt et blåt øje, mens han både vælter på stranden og bagefter synker ned i bølgerne. Men det hele ender lykkeligt, da mor og søster redder ham ind på land og holder ham.

‘Closer’ er Elias Boussninas første single siden den stærke ‘Shameboy’-ep fra tidligere i år, og det virker lykkeligvis som om, han holder stimen kørende med den nye single.

Se den korte video forneden og hele hele sangen via Spotify HER.

Læs også: Torsdagsklubben Manna genopstår med nyt event – med Elias Boussnina, Lil Halima og Gents

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af