Emil Lange udgiver single sammen med Klamfyr – hør ’10 år’ eksklusivt i Soundvenues hiphop-podcast

Emil Lange udgiver single sammen med Klamfyr – hør ’10 år’ eksklusivt i Soundvenues hiphop-podcast
Emil Lange.

Endelig: Danmark har fået sin helt egen DJ Khaled!

Efter mange år, hvor Emil Lange har DJ’et for folk som Suspekt og Kidd, samt generelt været aktiv i den danske musikbranche og det københavnske natteliv, har han nu taget springet som soloartist. Og han har fået nogle tunge venner til at hjælpe sig. Den første single ’10 år’ bliver nemlig gæstet af Klamfyr (aka Orgi-E) fra Suspekt, og har fået producer-assistance fra Benals Albert.

Sangen udkommer officielt fredag den 14. juni, men du kan allerede nu høre den i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor Emil Lange også er gæst. Udover at spille det nye nummer giver han også tips om årets sommerhits, deler røverhistorier fra sine dj-dage og fortæller hvordan man bliver en af Danmarks flittigste DJ’s.

Tracket kan høres omkring 55:00 inde i podcasten (men vi anbefaler selvfølgelig, at du lytter til det hele).

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af