Mød den danske DJ Khaled – Emil Lange er gæst i Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Emil Lange har DJ’et for Kidd og Suspekt, haft sit eget pladselskab og i det hele taget været uundgåelig i det københavnske natteliv som booker og dj. Men nu har han et nyt stort mål: Han skal være den danske DJ Khaled.

På fredag lander den første single, ’10 år’, som gæstes af Klamfyr (aka Orgi-E) fra Suspekt, og som har fået lidt produktionshjælp fra Albert fra Benal. I det hele taget er Suspekt og Benal nogle af drivkrafterne bag Emil Langes artist-projekt: Det var Rune Rask, der skubbede ham til at starte karrieren, Albert er meget inde over produktionerne og Orgi-E er som sagt med på førstesinglen – som du også kan høre før tid i det nye afsnit af Standard.

Men hvordan bliver man egentlig en af landets flittigste hiphop-DJ’s? Hvordan er det at være på tour med legendarisk rowdy artister som Kidd og Suspekt? Og hvordan opstår sangene egentlig helt præcis, når Emil Lange laver musik?

De spørgsmål taler Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor med Emil Lange om i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og nu, hvor de alligevel har den store DJ i studiet, får de også et par tip om årets bedste sommer-hiphopsange.

Derudover: Cardi B aflyser flere koncerter, DJ Khaled er sur på Tyler, the Creator og en række danske rappere har ny musik på vej.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af