Frank Ocean synes, at Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ er en rimelig vanvittig film

Frank Ocean synes, at Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ er en rimelig vanvittig film
Frank Ocean. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

De fleste af musikbranchens helt store stjerner gider ikke længere blive interviewet af kritiske journalister. Hvis endelig de skal tale, så skal det være med venner, kolleger eller bekendte, så tonen ikke bliver alt for nærgående.

I denne uge har Interview Magazine for eksempel publiceret et Rihanna-interview, der er foretaget af ‘Ocean’s 8’-skuespillerkollegaen Sarah Paulson, og noget af det samme er gældende i Frank Oceans nye interview med Dazed.

Her er det dog ikke én person, der interviewer den pressesky Frank, men i stedet en lang række venner og kolleger, som har stillet spørgsmål om alt og intet.

Af musikere er blandt andre Arca, Rex Orange County, Matt Ox, Nile Rodgers, Jpegmafia, The Blaze, Evian Christ og Rosalía på banen, og sidstnævnte spørger om, hvorvidt Frank Ocean føler sig hjemme i denne verden på denne tid.

»Ja, rigtig meget. Men jeg føler også, at jeg lige så godt kunne have eksisteret på hvilket som helst tidspunkt i historien«, svarer Frank.

Rex Orange County spørger om sangerens yndlingsårstid (»efterår i NYC«), mens Nile Rodgers er interesseret i, hvornår ‘Channel Orange’ kommer på vinyl (»ASAP«).

Interviewet har også en lille dansk reference, da filminstruktør med mere John Waters spørger Frank Ocean om den mest vanvittige ting, han nogensinde har set.

»’Nymphomaniac’ er den mest vanvittige, jeg har set for nylig«, svarer Frank kort, så man ikke helt ved, om han egentlig kan lide Lars von Triers film fra 2013.

Læs hele interviewet hos Dazed HER.

Læs også: Frank Ocean fotograferede Met Gala for Vogue – se billedserien

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af