Joey Badass skal spille Wu-Tang-medlem i ny serie

Joey Badass skal spille Wu-Tang-medlem i ny serie
Joey Bada$$. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Wu-Tang Clan er på trapperne med en ny dramaserie baseret på klanens oprindelse, og denne gang er der et sjovt lille twist. I den RZA-instruerede ‘Wu-Tang: An American Saga’ er der nemlig flere andre rappere, der skal spille forskellige medlemmer af klanen.

Heriblandt Joey Badass, der i et interview med Angie Martinez fra Power 105 afslører, at han såmænd har fået rollen som Inspectah Deck i den nye Wu-Tang-satsning. Ligeledes løftede han sløret for, at en af klanens mest højtelskede medlemmer, Method Man, spilles af rapperen Dave East. Hvorvidt flere af rollerne skal udfyldes af rappere vides ikke, men det kunne være sjovt.

‘Wu-Tang: An American Saga’ er lige nu under produktion for streamingtjenesten Hulu, der sidste år bestilte serien. Serien får ti afsnit i alt, som følger gruppens rejse fra den spæde begyndelse til berømmelse og stjernestatus.

Det er ikke særlig lang tid siden, at en anden serie om klanens karriere, nemlig dokumentaren ‘Wu-Tang Clan: Of Mics and Men’, kørte på amerikanske Showtime. I forbindelse med den serie udgav gruppen en ny ep.

Læs anmeldelse: Rap-guderne havde en svær dag på kontoret i Royal Arena

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af