Mac Miller genopstår på nyt nummer med Kali Uchis og The Free Nationals: ’Time’

Mac Miller genopstår på nyt nummer med Kali Uchis og The Free Nationals: ’Time’
Mac Miller. (Foto: Brick Stowell)

Kali Uchis og The Free Nationals har delt det nye nummer ’Time’. En boblende ballade, der ikke blot byder på et særdeles smooth samarbejde popsangeren og det funkinficerede band imellem, men også på et kærkomment genlyt med Mac Miller, der gæster nummeret med et vers.

Rygterne vil vide, at ’Time’ kommer til at figurere på The Free Nationals’ kommende debutalbum, hvorfra vi tidligere har fået den sensuelle ’Beauty & Essex’ med Daniel Caesar på vokal. The Free Nationals er bedst kendt som Anderson .Paaks trofaste liveband – og også .Paak havde et frugtbart venskab med Mac Miller, med hvem han blandt andet udgav ’Divine Feminine’-perlen ’Dang’ med.

I september måtte vi tage den alt for tidlige afsked med Mac Miller, da den blot 26-årige sanger omkom som følge af en overdosis. Siden da har rygterne floreret om, at Miller havde flere forskellige udgivelser på vej (heriblandt et fællesalbum med Madlib), men indtil videre er det kun blevet til den tidligere uudgivne sang ’Benji the Dog’ – og nu dette samarbejde med Uchis og Nationals.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af