Premiere: Jamaika og Carmon fyrer op for både luksusbiler og helikopter i ‘Sidechick’-videoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamaika og Carmons nye single ‘Sidechick’ handler godt nok egentlig om en pige. Men den handler ligeså meget om rapperne selv, og hvordan deres liv har ændret sig. »Havde ikk’ set den komme, men lige pludselig / var det penthouse-udsigt«, som de begge rapper forskellige steder i sangen.

Derfor giver det også mening, at videoen ikke rigtig fortæller nogen kærlighedshistorie, men i stedet fokuserer på vejen fra fattigdom til at eje det hele. Der er således både luksusvilla, dyre sportsvogne og endda en helikopter med i videoen. Selvfølgelig er der også kvinder til stede – men det ville være synd at sige, at de to rappere interagerer vildt meget med dem.

I stedet læner de sig ud af kørende biler, poserer med champagne og hygger sig. Alt i alt er det en pænt overdådig video. Der er ikke sparet på noget. Og det passer måske meget godt til en sang, hvor Carmon og Jamaika jo også lyder mere afslappede end nogensinde før. Gadelivet er skiftet ud med det gode liv.

Læs også: »Siden jeg var ti år, har ik’ været normal« – Jamaikas debutalbum er en diagnose af posttraumatisk stress i ghettoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af