Punkrockerne i Arre! Arre! skabte en mini-moshpit efter bare otte minutter på Roskilde Festival

Punkrockerne i Arre! Arre! skabte en mini-moshpit efter bare otte minutter på Roskilde Festival
Arre! Arre! på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Det svenske punkrockband Arre! Arre! bød op til dans foran et overophedet tændt Roskilde-publikum. Med masser af selvtillid og rockstjerneattitude slog Malmø-kvartetten fast, at der ikke var tid til nogen slinger i valsen: Musikken var højenergisk, skramlet og fandenivoldsk.

Oppe fra scenen forsøgte de fire svenske musikere at piske en stemning op og dikterede hele tiden, at dette ikke var en gåtur i parken, men en tur ud på motorvejen med bind for øjnene. Med grumsede og catchy riff, der blæste ud af højtalerne, skabte de allerede otte minutter inde i koncerten en mini-moshpit foran Rising, men desværre druknede deres melodiske hybridpunk, der består af dele fra surf, garage, 90’ernes altrock og Riot Grrrl-bølgen, i alt for mange lydmæssige udsving.

De bramfrie punk-ladies gav alt, de havde, men det var desværre kun de mere radiovenlige og dæmpede numre som ’His-Story Moves in Circles’, der kunne modstå udfordringerne ved en alt for rodet og ustabil lyd. Selv ikke et Beyoncé-intermezzo kunne rode bod på det faktum, at selv om attituden var der, gav lyden alt andet end en hjælpende hånd denne blæsende eftermiddag.

På trods af de indædte forsøg på at sætte et kritisk fokus på en fraværende forældregeneration og et fordækt samfundssystem, formåede Arre! Arre! desværre bare ikke at tæmme de lydmæssige udfordringer, der hersker, når man spiller under åben himmel fremfor en intim klubscene. Trods en ihærdig indsats bragede deres musik derfor aldrig rigtigt igennem.

Læs også: Roskilde Festival: Disse koncerter skal du se søndag, mandag og tirsdag

Arre! Arre!. Koncert. Roskilde Festival, Rising.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af