Roskilde Festival åbner Orange Scene med helt ny happening

Roskilde Festival åbner Orange Scene med helt ny happening
Roskilde Festival. (Foto: Benjamin Lund/Soundvenue)

Roskilde Festival har allerede annonceret flere nye tiltag – fra natklubben Ambereum til det nye House of Chroma. Nu løfter festivalen sløret for endnu en begivenhed, som skal gøre årets udgave af Roskilde Festival til noget specielt.

Åbningen af Orange Scene bliver nemlig til en happening. Ja, svenske Silvana Imam er på plakaten til den store scene kl. 18.00, men inden da bliver Orange Scene faktisk skudt i gang af publikum via fællessang.

De seneste fem år har der været fællessang på Gloria-scenen om formiddagen, men nu rykker konceptet ud under den åbne himmel og til festivalens største scene.

Det sker altså onsdag den 3. juli kl. 17.35-18.00, hvor vært Frederik Thaae og et band vil supplere masserne foran den orange teltdug.

Men hvad sker der så synges? Roskilde Festival vil med egne ord prøve at definere en Roskilde-sangbog, og det er udelukkende publikums ønsker, som danner rammerne for udvalget – lige nu er det muligt at komme med forslag på Roskilde Festivals Facebook, hvor der allerede er godt gang i kommentarsporet.

Ifølge Roskilde skal det gerne være »følelsesladede sangklassikere, som er genkendelige og nemme at synge med på«, og i år er fokus på danske sange.

Læs også: Roskilde Festival kommenterer Cardi B-situationen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af