Roskilde Festival kommenterer Cardi B-situationen

Roskilde Festival kommenterer Cardi B-situationen
Cardi B. (Foto: Nicholas Hunt/Getty Images)

Cardi B har de seneste måneder aflyst en række koncerter. Det startede med Primavera i Barcelona, men så fulgte flere efter, da rapperen efter sigende skulle komme sig oven på nogle plastikoperationer.

Dengang hed meldingen, at Cardi kun aflyste sine koncerter i maj, men for en uges tid siden meldte hun så også fra til Parklife Festival i Manchester. I en Instagram-story har Cardi B fortalt, at hun simpelthen ikke må flyve efter operationerne, da det får hendes krop til at hæve op – hun har endda delt et billede af bivirkningerne.

Nå, alt det her bringer os til Roskilde Festival, hvor Cardi altså er programsat til at spille onsdag den 3. juli. Hun aflyste sin koncert i 2018 grundet graviditet, og mange fans (inklusive os selv) er naturligvis urolige for, at historien gentager sig.

Nu fortæller Roskilde Festival til Soundvenue, at der ikke er nogen meldinger om, at Cardi B’s seneste aflysninger skulle have nogen indflydelse på de koncerter, som ligger i den periode, hvor rapperen er sat til at spille på Roskilde Festival. Tværtimod er festivalens produktionsansvarlige i øjeblikket i dialog med Cardi B’s team om produktion og afvikling, lyder meldingen fra Roskilde Festival.

Så ja, det lyder jo meget godt. Cardi B har 16. og 22. juni koncerter planlagt i USA, og det skal blive interessant at se, om disse bliver gennemført.

Endnu mere spændende bliver det dog at følge med i, om hun kommer til Europa – for ja, her kræver det jo at flyve. Ekstra nervepirrende er det, at Roskilde Festival er blot andet stop på Cardi B’s tur rundt i Europa. Hun er sat til at spille på festivalen Vestiville i Belgien 30. juni, og herefter er næste koncert altså Roskilde 3. juli, inden turen blandt andet går til Tyskland og England.

Derfor burde selve meldingen som minimum komme et par dage i forvejen: Hvis Cardi spiller i Belgien, så spiller hun også på Roskilde. Skulle hun af forskellige årsager aflyse dén koncert, så ser det ikke for godt ud.

Læs også: Roskilde Festival: Årets hiphopprogram har præcis det, der manglede i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af