Roskilde Festival: Ravi Kuma beviste, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel

Roskilde Festival: Ravi Kuma beviste, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel

Man skulle tro, at den danske hiphopduo Ravi Kumas industrielle og bastunge musik ville passe bedst til en lille, tætpakket kælderklub. Men søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel. Den veldoserede blanding af ravage, rap- og vokalteknisk show-off og ikke mindst en fabelagtig publikumskontakt gav det dedikerede fremmøde et – hvis muligt – yderligere skud varme i kroppen.

I koncertens første numre virkede scenen halvtom, og hverken tidspunktet eller den åbne scene føltes optimalt holdt op mod en sen nattekoncert under en teltdug, hvor et lysshow kunne fylde scenen helt ud. Men da anarkiet først blev foldet helt ud, antændt af gnisten fra den flammende ’Mad-moiselle’, viste det sig, at søndag eftermiddag på Countdown var mere end fint.

Et rødt røgslør indkapslede festen og energien, mens attituden væltede ud over scenekanten uden stop. Oplevelsen fortsatte med af stige i intensitet via charmerende backupdansere og korsangere, vittige kommentarer fra scenen og ikke mindst store moshpits under numre som den politisk hårdtslående ‘Take off My Scarf’ og den afsluttende glimmerbombe i ‘Greet ’Em All’.

Sidstnævnte blev dog først armeret med intimitet, da Kumaraswamy under ’Staring at My Dick’ gik ned blandt det siddende publikum, hvor hun sprang sit konfettirør og fremviste Ravi Kumas fabelagtige evne til både at opbygge og udløse energi på den helt rigtige måde. En evne, der denne eftermiddag blev bragt i spil igen og igen.

Læs også: Se billeder fra Roskilde Festivals vilde hiphopfest – Stabil, Kruse og hypede Tessas debutkoncert

Ravi Kuma. Koncert. Roskilde Festival, Countdown.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af