Taylor Swift deler stjernespækket video til ’You Need To Calm Down’ – med bl.a. Katy Perry, RuPaul og ’Queer Eye’-crewet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Taylor Swift har efterhånden gjort det klart, at hendes 2019-forsæt handler om lutter kærlighed, forsoning og regnbue-kulører. Dette er også rundt regnet temaet for hendes seneste sang, ’You Need To Calm Down’ – og i særdeleshed den tilhørende video, der landede i går.

Videoen til den nye sang er nemlig én lang stjerneparade, der fordrer fred og fordragelighed med en opsang til alle LGBTQ+-onde tunger. Taylor Swift deler således det spraglede filmset med både mere og mindre mærkesagsinvolverede navne som RuPaul (’Drag Race’), Laverne Cox, Ellen DeGeneres, Jesse Tyler Ferguson (’Modern Family’), Adam Lambert, Ryan Reynolds, Ciara og hele det knuselskelige crew fra ’Queer Eye’.

I kendisparaden finder vi desuden en række ’Drag Race’-legender, der giver den hele armen i celebre imitationer – blandt andre Trinity Taylor som Lady Gaga, Delta Work som Adele, Trinity K. Bonet som Cardi B, Tatianna som Ariana Grande og ikke mindst Jade Jolie som en særdeles udmærket Taylor Swift.

Hen mod slutningen ser Taylor Swift en af sine gamle ærkefjender i øjnene, da hun står ansigt til ansigt med Katy Perry – Swiften som pomfritter, Perry som burger (flashback til årets Met-gala). Og således begraves stridsøksen i én stor junkfood-omfavnelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af