Trentemøller annoncerer album og deler ny single – se musikvideoen til ‘In the Garden’

Trentemøller annoncerer album og deler ny single – se musikvideoen til ‘In the Garden’
Trentemøller. (Foto: Sofie Nørregaard)

Trentemøllers seneste album var det rigtig stærke ‘Fixion’, så hermed en god nyhed: Der er et nyt af slagsen på vej. Det har danskeren nu annonceret, og samtidig har han delt en ny single med tilhørende musikvideo.

Tracket ‘In the Garden’ er anden smagsprøve på det nye album ‘Obverse’ efter ‘Sleeper’, som han delte i maj. Trentemøller har på det nye nummer fået hjælp af den amerikanske sanger Lina Tullgren, der leverer vokaler til den guitardrevne og progressive instrumental.

»Et simpelt elektronisk beat og en basgang, der i sig selv er en lille melodi, var udgangspunket for nummeret«, fortæller Trentemøller i en pressemeddelelse. »Men jeg ønskede samtidig en gradvis, melodisk udvikling og forløsning i form af store, drømmende guitarflader, der indkapsler hele sangen og stemningen, for til sidst at lade det hele forsvinde ud i horisonten«.

Trentemøller er selv skaber af den sorthvide musikvideo til tracket, ligesom han også skabte videoen til den forrige single ‘Sleeper’.

‘Obverse’ udkommer til efteråret og bliver producerens sjette studiealbum – en specifik dato for udgivelsen er endnu ikke annonceret.

Læs anmeldelse: Trentemøllers ‘Fixion’: Stilsikkert album af mørk romantik og frostklar elektronik

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af