Cardi B smed sin paryk til koncertpublikum – nu vil hun gerne have den tilbage

Cardi B smed sin paryk til koncertpublikum – nu vil hun gerne have den tilbage
Cardi B på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

To dage efter Cardi B indtog Orange Scene på årets Roskilde Festival, spillede rapperen som hovednavn på Wireless Festival i England. Og her gav Cardi lidt for meget af sig selv – bogstavelig talt.

Da hun spillede sin nye single ‘Press’, smed hun nemlig sin paryk til et ekstatisk publikum, hvorefter hun fortsatte resten af koncerten med kun et hårnet på hovedet. Hun har dog siden fortrudt den spontane beslutning, fortæller hun i et Instagram-post: »Jeg lod mig rive med… Jeg vil have min paryk tilbage :/ DM mig«.

Og det lader faktisk til, at en af de heldige fans, der greb parykken, har besvaret Cardi B’s bøn. Desværre for rapperen tyder det dog også på, at parykken i mellemtiden er blevet splittet til atomer af publikum. Der er nemlig allerede adskillige stumper og stykker til salg på eBay.

Læs anmeldelse: Cardi B startede sublimt på Roskilde Festival – men så gik det galt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af