Miley Cyrus rullede det tunge skyts ud på Glastonbury – gæster, covers og ’Black Mirror’-show

Miley Cyrus rullede det tunge skyts ud på Glastonbury – gæster, covers og ’Black Mirror’-show
Miley Cyrus på scenen som 'Black Mirror'-karakteren Ashley O. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

I fredags lagde Miley Cyrus vejen forbi Tinderbox med et veloplagt show, der dog led under en noget kort og tvivlsom setliste, hvis man spørger vores anmelder. Måske Miley Cyrus gjorde netop dette, inden hun i går aftes indtog den britiske Glastonbury Festival med et par heftige overraskelser i ærmet.

Først og fremmest fik Miley selskab af sin far, country-legenden Billy Ray Cyrus, samt Lil Nas X, der optrådte med deres kæmpehit af et remix af ’Old Town Road’ (der desuden figurerer på Lil Nas X’ nyligt udsendte debut-ep, ’7’).

Foruden countrytrap-indslaget genoplivede Miley Cyrus popstjerne-karakteren Ashley O, som hun spiller i et afsnit af den seneste ’Black Mirror’-sæson. Med lilla paryk og pailletjakke gav hun for første gang nogensinde en liveversion af ’On a Roll’, som hun optræder med i serien, der er en fortolkning af Nine Inch Nails-nummeret ’Head Like a Hole’.

Sidst, men ikke mindst, fik Miley endnu en ven med på scenen, idet hun leverede et cover af Amy Winehouses ’Back to Black’ med Mark Ronson (som var med til at producere Winehouse-albummet af samme navn) på klaver – helt oplagt med overgang til deres fælleshit ’Nothing Breaks Like a Heart’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af