Brockhampton er i topform på den nye single ‘If You Pray Right’

Brockhamptons nye album ‘Ginger’ skulle være lige rundt om hjørnet, og hvis dén udgivelse lyder ligesom den nye single ‘If You Pray Right’, er der god grund til at glæde sig.

Sangen viser nemlig kollektivet, som det er bedst: En masse rappere med skarpe flows skiftes til at angribe et tungt og anderledes beat, der vækker mindelser om Timbaland i hans storhedstid. Og ja, selvfølgelig er sangen ledsaget af en af de karakteristiske, skæve videoer, der er et andet af gruppens kendetegn.

Brockhamptons nye album ‘Ginger’ skulle allerede være ude senere denne måned, og gruppen har før lovet, at det er et feel good-sommeralbum. Udover ‘If You Pray Right’ har gruppen også udgivet singlen ‘I Been Born Again’.

Udgivelsen kommer i kølvandet på sidste års ‘Iridescence’ og en række festivaloptrædener, der også inkluderede en stærk præstation på Roskilde Festival. Det er samtidig deres femte udgivelse på blot to år.

Læs også: Her er 26 udenlandske album, vi glæder os helt vildt meget til i anden halvdel af 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af