Gents annoncerer endelig det nye album ‘Human Connection’ – hør frisk single

Gents annoncerer endelig det nye album ‘Human Connection’ – hør frisk single
Gents. (Foto: Dennis Morton)

Gents’ andet album skulle egentlig have været udkommet allerede i foråret. Det blev dog siden udskudt grundet travlhed hos synthpopduoens to medlemmer, men nu kan vi endelig skrive en præcis dato i kalenderen: Gents har netop annonceret albummet ’Human Connection’, der udkommer 11. oktober.

Albummet vil blandt andet indeholde de to tidligere udgivne singler ’Emotional Facelift’ og ’Smoke Machine’ samt den netop udgivne teaser ’Human Connection pt. 2’, som ifølge gruppen selv i en pressemeddelelse er »et lille stykke med country-trance«.

Ifølge Gents selv vil ’Human Connection’ overordnet behandle temaer om nærvær og intimitet i det teknologiske præstationssamfund, vi lever i som moderne mennesker, hvilket kommer fint til udtryk gennem bandets længselsfulde og synthtunge 80’er-lyd. »Uden at romantisere fortiden vil vi gerne minde om, at vi ikke skal fortabe os i det virvar af teknologi, der uundgåeligt er en del af vores liv og det optimeringsræs, der gennemsyrer den her tid. Vi må ikke glemme os selv og hinanden i alt det her«, lyder det.

‘Human Connection’ følger op på 2017-albummet ‘About Time’.

Læs også: Her er 16 danske album, vi virkelig ser frem til i anden halvdel af 2019

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af