Hiphopsitet DDS inviterer til talks og koncert med hypet UK-rapper

Hiphopsitet DDS inviterer til talks og koncert med hypet UK-rapper
Nafe Smallz.

Talks, samtaler, foredrag, lectures – kald det hvad du vil, det lyder unægteligt en smule tørt og akademisk. Men behøver det at være det? Ikke ifølge hiphopmediet Droz Daily Steezin og bagmand Danijel Drux, der nu lancerer et nyt koncept, der skal åbne talk-formatet op for et yngre publikum.

I den forbindelse holder DDS nu et event i Pumpehuset 14. august, hvor du udover talks med en række gæster, med Drux og hans makker Flam som moderatorer, kan opleve en koncert med den hypede britiske rapper Nafe Smallz. Sidstnævnte har senest opnået stor succes med sit stærke omkvæd på Skepta-singlen ‘Greaze Mode’, hvor han nærmest lød som en britisk Travis Scott.

Inden koncerten kan du dog høre talks styret af Drux og Flam i Pumpehusets Byhave. Målet er, ifølge arrangørerne, at publikum skal inddrages meget og i princippet føre en samtale med både værterne og de tre talk-gæster: Tim Sabajo, der har grundlagt tøjmærket Patta, Kobe Hagan, der har startet det toneangivende britiske urban-blog GRM Daily, og David Vujanic, der er kendt fra fodboldmediet COPA90.

Temaerne kommer til at være i tråd med gæsternes ekspertområder og vil omhandle musik, mode, sport, medier og business.

DDS-Talks + Koncert med Nafe Smallz (UK)
14. august
16.00-22.00
Pumpehuset
Læs mere om eventet på Facecook HER

Læs anmeldelse: Skepta forsøger at skabe en ny lyd på ’Ignorance Is Bliss’ – men han har et ben i fortiden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af