Justin Bieber og Kanye West hænger ud på Instagram – er ny musik på vej?

Justin Bieber og Kanye West hænger ud på Instagram – er ny musik på vej?
Justin Bieber. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Justin Bieber har været ganske aktiv i 2019, men det har udelukkende været i selskab med andre kunstnere i form af Ed Sheeran-samarbejdet ‘I Don’t Care’, Gucci Manes ‘Love Thru the Computer’ og remixet af Billie Eilishs ‘Bad Guy’. 2017-nummeret ‘Friends’ blev udgivet side om side med produceren Bloodpop, og vi skal altså helt tilbage til ‘Purpose’-æraen for at finde Biebers seneste officielle solosingle.

Popstjernen har løbende teaset for ny musik, og nu gør han det i selskab med selveste Kanye West.

Bieber har postet tre ret så kryptiske billeder på sin Instagram, og på det første sidder han på hug med West i det, der mest at alt ligner settingen til en musikvideo: Glasgulve, lys over det hele. Teksten til billedet stammer fra A Boogie Wit Da Hoodies ‘Drowning’.

På de to næste hænger Bieber og West ud med Ray Romulus fra producerholdet The Stereotypes, der tidligere har lavet musik til folk som Bruno Mars, Cardi B og netop Justin Bieber. Teksten til billedet? »It’s lit«.

Men ja, hvad skal det betyde? Ingen af de involverede har endnu udtalt sig officielt, men det ville da være mærkeligt at samles på den måde, hvis ikke der var ét eller andet på bedding.

Læs også: Justin Bieber og Ed Sheeran har lavet et monster af et hit – men altså, gab…

 

View this post on Instagram

 

Every where that I go it’s a light show I’m surrounded bust down bust down bust down bust down bust down bish I’m drownin

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

It’s lit

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af