Billie Eilish udgiver ‘Bad Guy’-remix med idolet Justin Bieber

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billie Eilish voksede op med teenage-væggen tilplastret med Justin Bieber-plakater, og popstjernens musik på repeat. Nu har hun udgivet et samarbejde med barndomsidolet Bieber, der låner sin stemme til et remix af Eilish hit ‘Bad Guy’.

Som akkompagnement til det nye remix har Eilish delt et billede af hende omgivet med netop barndommens Bieber-plakater. Det må være lidt af et surrealistisk øjeblik at få mulighed for at indspille med ham. Som Eilish selv skriver på Instagram: »OMGFFFFGGG alting er muligt!«.

‘Bad Guy’ er den femte single fra Eilishs debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?‘, som udkom i starten af foråret og har domineret hitlisterne verden over. Eilish er i øjeblikket på turne med albummet, hvilket førte hende forbi Tinderbox for et par uger siden, hvor hun cementerede sit talent.

Læs også: Billie Eilish fortæller om sit nye liv som popstjerne: »Hele mit liv er planlagt frem til 2021«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af