Kaz er signet hos Sivas – hør deres hyldest til hestebedøvelse

Kaz er signet hos Sivas – hør deres hyldest til hestebedøvelse
Kaz.

Hiphopscenen er de senere år blevet mere og mere narkoforelsket, men den unge danske rapper Kaz tager tingene til en ny ekstrem på sin nye single. Den handler nemlig om ‘Ketamin’, der normalt bruges som bedøvelsesmiddel til større dyr, oftest heste, men altså også virker på mennesker.

Derfor er der også en hest på sangens coverbillede, og derfor laver gæsterapperen Sivas også en ad-lib, hvor han vrinsker. Ja, vi har simpelthen nået et stadie, hvor rappere vrinsker på deres sange, fordi de handler om hestebedøvelse.

Sangens lyd er et ekko af de druggy tekster. Alt er svøbt ind i trap-agtig vellyd og døsige lyde, og Kaz’ smooth autotune-vokal passer godt ind i et lydbillede, der også byder på Sivas’ velourbløde flows, Marwans garvede rim og nogle chopped’n’screwed-vokaler.

Det er altså en lovende sang og et stærkt udspil fra Sivas’ pladeselskab Hiroshima, der tidligere i år signede Kaz som den første artist nogensinde.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Sivas annoncerer nyt album, rapper live og vælger mellem Ukendt Kunstner og MellemFingaMuzik i nyt interview

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af