Pusha-T deler ny Kanye-produceret sang feat. Lauryn Hill: ’Coming Home’

Pusha-T deler ny Kanye-produceret sang feat. Lauryn Hill: ’Coming Home’
Pusha-T. (Foto: Brian Ach/Getty Images)

Pusha-T har på ny allieret sig med et par af hiphopligaens helt tunge navne på det nye nummer ’Coming Home’. Først og fremmest har han lånt Ms. Lauryn Hill, der ellers ikke hyppigt lader sig låne ud, til nummerets sommerlige, milde omkvæd og legesyge bro, der prædiker, at kærlighed kan gøre dig uovervindelig.

Dernæst har Pusha sørget for et solidt hold på produktionssiden, hvor Kanye West, Charlie Heat og Mike Dean sidder bag knapperne. Det er som bekendt ikke første gang, Kanye lånte sine produktionsskills til sin arvtager af boss-embedet på GOOD Music-selskabet. Kanye producerede blandt andet Pusha-T’s anmelderdarling af et album fra sidste år: ’Daytona’.

Læs også: Hvem er verdens bedste rapper lige nu? Soundvenues hiphop-podcast diskuterer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af