Stepz fra MellemFingaMuzik debuterer som soloartist – hør ‘Cinco De Mayo’

Stepz fra MellemFingaMuzik debuterer som soloartist – hør ‘Cinco De Mayo’
Stepz. (Foto: Stepz / Instagram)

Efter MellemFingaMuzik-medlemmet Branco tidligere i år debuterede som solorapper med albummet ‘Baba Business’, er turen nu kommet til den anden halvdel af duoen. Stepz har nemlig netop sluppet sin første solosingle i form af ‘Cinco De Mayo’.

Det er en exceptionelt tung og gyngende sang, Stepz har præsteret. Rapperen bruger samme langsomme, mørke flow, der gjorde MellemFinga-sangen ‘AMG’ til et kæmpehit sidste år, men gør det om muligt endnu mere truende her på ‘Cinco De Mayo’. Det er tung, men samtidig dansevenlig gaderap.

Den her boomende banger af en single er første forsmag på soloalbummet ‘Stepzologi’, som rapperen har teaset på Instagram. Albummet bliver det seneste i en række af større udgivelser fra danske rapstjerner i år, for Stepz-pladen kommer i kølvandet på soloalbum fra Gilli, Branco og Sivas.

Læs også: ‘Militant mentalitet’: Hvordan MellemFingaMuziks debutalbum ændrede dansk hiphop for altid

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af