6ix9ines tidligere manager idømt 15 års fængsel

6ix9ines tidligere manager idømt 15 års fængsel
6ix9ine i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

6ix9ines tidligere manager Kifano ’Shotti’ Jordan er blevet idømt 15 års fængsel. Jordan har erklæret sig skyldig i to tilfælde af henholdsvis våbenbesiddelse og våbenaffyring – begge under opgør involverende den skandaleramte rapper tilbage i april sidste år, skriver Pitchfork.

Anklagen om våbenbesiddelse stammer fra en sag, hvor blandt andre 6ix9ine og en bevæbnet Jordan berøvede et rivaliserende bandemedlem og rapper den 3. april 2018. Allerede små tre uger senere, den 21. april, råbte en person af Jordan, 6ix9ine og deres venner på en restaurant for efterfølgende at følge efter gruppen, hvilket fik Jordan til at hoppe ud af bilen og affyre to skud mod rivalens bil.

Jordan blev arresteret tilbage i november samtidig med 6ix9ine, der første nægtede sig skyldig i blandt andet at bedrive gangstervirksomhed, narkohandel, våbenbesiddelse og voldsforbrydelser, men indgik i februar en aftale med den offentlige anklager og erklærede sig skyldig i ni anklager. Den endelige domsafsigelse i denne sag er sat til januar 2020.

Læs også: 6ix9ine siger undskyld til Sleiman i ny video – men konflikten fortsætter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af