AV AV AV smeder deres elektronik sammen med symfoniorkester til 60 Minutes-koncert

AV AV AV smeder deres elektronik sammen med symfoniorkester til 60 Minutes-koncert
AV AV AV.

For et par uger siden annoncerede AV AV AV deres debutalbum sammen med singlen ‘No Statues’, deres nok hårdeste track til dato. Men man skal som sagt tage det sure med det søde (i det her tilfælde det hårde med det bløde), for nu har producertrioen i forlængelse offenliggjort en koncert med symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Koncerten er et led i 60 Minutes-koncertrækken, hvor Copenhagen Phil slår sig sammen med aktuelle musikere for at bygge bro mellem den rytmiske og den klassiske musikverden. Det har tidligere resulteret i samarbejder med navne som Bisse, Mew, Efterklang, When Saints Go Machine og Den Sorte Skole.

60 Minutes of AV AV AV foregår 25. januar, som vanligt i Konservatoriets Koncertsal. Dirigent vil være Hans Ek, mens komponist Christian Balvig i samarbejde med AV AV AV viderekomponerer trioens musik, så den passer sammen med et symfoniorkester.

»Vi har lige siden vi startede haft den her drøm, så for os er det kæmpestort. Det bliver en anderledes oplevelse. Elektroniske klange møder organiske flader i en lang symfonisk udvikling med svæveture og frie fald, men med en bund af vores lyd«, siger Anders Dixen fra AV AV AV i en pressemeddelelse.

Koncerten kommer til at have fokus på musikken fra AV AV AV’s kommende debutalbum, mens enkelte gamle sange også vil være med – det hele nyfortolket til lejligheden.

60 Minutes of AV AV AV
25. januar
Konservatoriets Koncertsal
Billetpris: 270-310 kr. (Billetsalget er startet)

Læs også: AV AV AV annoncerer debutalbum – se ny video til deres »hårdeste track nogensinde«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af