AV AV AV annoncerer debutalbum – se ny video til deres »hårdeste track nogensinde«

AV AV AV annoncerer debutalbum – se ny video til deres »hårdeste track nogensinde«
AV AV AV. (Foto: Dennis Morton)

Sådan her har vi ikke hørt AV AV AV før. Trioens nye single ‘No Statues’ er drevet af dundrende, pulserende lyde, der lyder som om de kunne soundtracke en revolution i en sci-fi-film. Og det er præcis noget i dén retning, der finder sted i den exceptionelt flotte video til sangen, hvor en vred ung mand starter en form for voldsom opstand midt i byen.

Videoen er instrueret af Martin Skovbjerg (aka AV AV AV-medlemmet DJ Er Du Dum Eller Hvad) og vækker nærmest mindelser om Justices legendariske ‘Stress’-video, hvor et lignende hårdt og hektisk lydbillede blev afspejlet i en voldsom billedside omkring unge i Paris.

AV AV AV’s nye lyd er en del mere hård og konfrontatorisk, end hvad vi ellers er vant til fra gruppen, der består af Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad og Unkwon. Men ‘No Statues’ er ikke bare en enkeltstående afstikker i en ny retning. Tværtimod. Singlen definerer en ny retning, der kommer til at præge AV AV AV’s kommende debutalbum, der udkommer til oktober.

»Det er første gang, vi har skullet skabe et så langt og sammenhængende værk. Det har gjort, at vi har haft behov for at søge nye veje og lægge mere i musikken, end hvad vi har gjort tidligere. Tracket ‘No Statues’ er klart det hårdeste track, vi nogensinde har lavet. Og det definerer ligesom den tematik, vi har skabt på albummet. Der er også tracks, som minder mere om, hvad vi har lavet tidligere. Men vi er klart som kollektiv et andet sted musikalsk nu, end da vi startede som et venskabsprojekt i 2014«, udtaler AV AV AV i en pressemeddelelse.

Læs også: AV AV AV udgiver soundtracket til ‘Brakland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af