AV AV AV udgiver soundtracket til ‘Brakland’

AV AV AV udgiver soundtracket til ‘Brakland’
AV AV AV.

AV AV AV har udgivet deres første filmsoundtrack til den anmelderroste ‘Brakland’, der er nomineret til adskillige Robert-priser, blandt andet for bedste score. Ungdomsfilmen, som havde premiere i november, er instrueret af gruppens ene tredjedel, Martin Skovbjerg, og dens score kan nu findes på alle digitale platforme.

Martin Skovbjergs noget unikke rolle som både instruktør og bandmedlem skabte nogle helt specielle muligheder, lyder det i en pressemeddelelse, som også melder, at hele soundtracket blev kreeret på en enkelt uge, mens trioen isolerede sig i et sommerhus på Fyn.

Den uges arbejde skaffede altså Skovbjerg, Eloq og Unkwon en Robert-nominering for bedste score. Derudover er ‘Brakland’ også nomineret til Robert-priser i kategorierne årets børne- og ungdomsfilm samt publikumsprisen.

Det er hele anden gang på under et år, at trioen kan præsentere et originalt soundtrack, så de må siges at være produktive på den front. Senest producerede de musikken til den danske Netflix-serie ’The Rain’, som ventes at få sæson nummer to i 2019.

Skovbjerg, også kendt i musikregi som Dj Er Du Dum Eller Hvad, debuterede som instruktør på DR-webserien ’Anton 90’ og kan nu altså skrive både filminstruktion og -soundtrack på sit CV.

Læs interview: Martin Skovbjerg genopliver ungdomsfilmen med ’Brakland’: »Det er råt og hårdt – men også super smukt«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af