Netflix fornyer ‘The Rain’ med ny sæson

Netflix fornyer ‘The Rain’ med ny sæson
Mikkel Boe Følsgaard i 'The Rain'. (Foto: Netflix/Per Arnesen)

Regnen vender tilbage. Således lyder meddelelsen fra skaberne af ‘The Rain’, der netop er blevet fornyet af Netflix med anden sæson. Produktionen af den kommende sæson af serien, der er Netflix’ første danske originale af slagsen, bliver sat i gang senere på året og ventes at få premiere i 2019.

Hvis du allerede har slugt første sæson af ‘The Rain’, sidder du garanteret tilbage med en række spørgsmål, som den kommende sæson vil kunne hjælpe dig med svaret på. Skaberne bag serien har tidligere optrevlet et par af mysterierne fra den første sæson, men som medskaber Christian Potalivo for nyligt udtalte i et interview med IndieWire: »Vi har alle svarene, vi har bare ikke givet jer dem alle sammen endnu. Det er svært at forklare, for vi vil ikke give plot-spoilers, hvis vi får muligheden for at gå dybere ind i universet«.

Netflix’ vicedirektør for internationalt originalt indhold, Kelly Luegenbiel, udtaler om seriens fornyelse: »Vi glæder os til at samarbejde med de talentfulde skuespillere og skabere af sæson 1 i endnu en sæson. ‘The Rain’ fortæller en menneskelig historie, som man nemt kan relatere til, og serien berører universelle temaer, som alle kan identificere sig med. Det faktum, at sæson 1 er nået ud til seere over hele verden, beviser endnu engang, at stærke historier kan krydse grænser«.

Læs også: ‘The Rain’: Det bedste og værste i Netflix’ danske sci-fi-dystopi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af