Billie Eilish angriber magasin: »Har I lavet et billede af mig uden trøje på? Når jeg er 17 år?«

Billie Eilish angriber magasin: »Har I lavet et billede af mig uden trøje på? Når jeg er 17 år?«
Billie Eilish.

Forleden vågnede Billie Eilish op til, at det tyske magasin Nylon Germany havde puttet hende på forsiden. Det er vel normalt en dejlig nyhed, men i dette tilfælde havde popstjernen åbenbart ikke fået noget som helst at vide om forsiden, som fremstillede hende som en form for skaldet robot uden tøj på. Der var altså ikke tale om et ægte billede, men et stykke 3D artwork, som Nylon havde fået lavet.

Eilish var dog langt fra glad for forsiden og gik til angreb i kommentarsporet. Nylon Germany har siden fjernet opslaget, men både forsiden og Eilishs kommentarer er stadig at finde på internettet.

»Hvad fuck er det her shit?«, skrev den amerikanske sanger ifølge Stereogum på Instagram, hvorefter hun opremsede sine indsigelser mod forsiden:

»1. Jeg blev ikke kontaktet af Nylon omkring denne her artikel overhovedet. Hverken jeg eller nogen på mit hold vidste, at det foregik. 2. Det her er ikke engang et ægte billede af mig. Jeg havde absolut intet kreativt input. 3. Har I lavet et billede af mig uden trøje på? Som ikke er ægte? Når jeg er 17 år gammel? Og puttet det på coveret? Selv hvis billedet skulle ligne en robotversion af mig… så gav jeg ikke mit samtykke på nogen måde. 4. OG I HAR FJERNET ALT MIT FUCKING HÅR? Boo til jer«.

Inden opslaget blev fjernet, kommenterede Nylon selv på sagen: »Det var aldrig vores intention af skabe et look, der kunne være forvirrende eller fornærmende for Billie Eilish. Denne her avatar er et stykke 3D artwork skabt for at hylde hendes bedrifter og den positive effekt, hun har haft på millioner verden rundt – inklusive os«, stod der ifølge Stereogum blandt andet på Instagram.

Læs interview: Billie Eilish fortæller om sit nye liv som popstjerne: »Hele mit liv er planlagt frem til 2021«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af