Cardi B fortæller om sin oplevelse med sexchikane: »Han hev sin pik frem!«

Cardi B fortæller om sin oplevelse med sexchikane: »Han hev sin pik frem!«
Cardi B. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Cardi B er blevet interviewet til det amerikanske tv-program ‘Untold Stories of Hip Hop’, og i en lille forsmag, der er blevet delt på internettet, fortæller hun blandt andet en ret chokerende historie om sexchikane.

New York-rapperen fortæller følgende om en episode med en fotograf: »Jeg glemmer aldrig, da jeg skulle skyde for det her magasin, hvor fotografen blev ved med at prøve at komme tæt på mig og sige: ‘Yeah, vil du gerne være med i det her magasin’? Så hev han sin pik frem! Jeg blev så fucking sur og tænkte bare: Det her er sindssygt«.

Situationen med seksuelt krænkende adfærd, som Cardi B beskriver, er deprimerende velkendt, idet der endnu engang er tale om en mand, der misbruger sin magtposition over for en kvinde.  Og det er lige så deprimerende at høre hende beskrive, hvordan det ikke nyttede noget at melde sagen til magasinet: »Ved du, hvad det skøre er? Jeg sagde det til magasinets ejer, og han kiggede bare på mig og var sådan: ‘Hva’ så?’«

Cardi B deler desuden sine tanker om #MeToo: »Når jeg ser #MeToo-bevægelsen… der er piger fra the hood, hvor jeg ved, at de oplever samme form for behandling. At de føler, at de skal gøre visse ting på grund af det værste bullshit. Det sker virkelig hver dag«.

Hele episoden af ‘Untold Stories Of Hip Hop’ med Cardi B bliver sendt torsdag på WE tv i USA.

Læs også: 6ix9ine udpeger Cardi B som Bloods-medlem – Cardi B svarer igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af