French Montana, Cardi B og Post Malone er kæmpemennesker i video til ny single

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

French Montana er hiphopscenens store hyggeonkel. En goofy, elskværdig dude, som alle åbenbart kan lide. Måske er hans godmodige og hyggelige væsen grunden til, at han gennem hele karrieren har mestret at få verdens største stjerner til at gæste sine sange, selv om han jo ikke er den helt store stjerne selv.

Og nu har New York-rapperen altså gjort det igen. For på sin nye single, ‘Writing On the Wall’, får han besøg af to af de helt tunge hiphopskyts i form af Post Malone og Cardi B. Frenchy når knap nok at få afleveret sit vers i starten af sangen, før Post Malone kommer ind med et stadionstort hook, hvorefter Cardi B stjæler sangen med et hårdtslående vers.

Videoen er lige så stort anlagt som sangen. Bogstavelig talt: For French Montana, Post Malone og Cardi B er kæmpemenensker, der vandrer rundt blandt skyskrabere og bruger store huse som taburetter. Der er også sekvenser, hvor French Montana og Post Malone kører motorcykel, mens Cardi B får lov til at karatesparke en helikopter, fordi hvorfor ikke?

Alt i alt er både sangen og videoen vanvittigt overdrevne og virkelig underholdende. Lidt som French Montanas tidligere kæmpesingler som ‘Pop That’, der var et kæmpe pool party med Lil Wayne, Drake og Rick Ross, eller den seneste sang, ‘No Stylist’, hvor Drake igen kiggede forbi.

Læs også: Drake og French Montana slipper nyt samarbejde: ’No Stylist’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af