Drake og French Montana slipper nyt samarbejde: ’No Stylist’

Drake og French Montana slipper nyt samarbejde: ’No Stylist’
Drake. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

Siden Drake og French Montana allerede for et par uger siden delte en forsmag på deres seneste samarbejde, har forventningerne været høje til ’No Stylist’. Nu er nummeret ude, og det bliver gjort selskab af to yderligere tracks fra French Montana: ’Juice’ og ’Nervous’.

Men det var ikke kun forventninger, har gjort samarbejdet så hypet i denne omgang. Da makkerparret teasede projektet på en natklub i New York, bed publikum nemlig lynhurtigt mærke i den Kanye-spottende linje fra Drake: »Keeping it G, I told her don’t wear no 350s around me«, refererende til Kanyes Yeezy-sneaks.

Der er dog tilsyneladende ingen beef i farvandet mellem Kanye og Drake – efter linjen kom op til overfladen, sendte Kanye i hvert fald en lind strøm af love i Drakes retning via Twitter.

‘No Stylist’ kan helt oplagt tænkes som en slags fortsættelse af Frenchy og Drakes tidligere samarbejde fra 2016: ‘No Shopping’. ‘No Stylist’ er produceret af Chaparro og London On Da Track.

Hør ’No Stylist’ og de to øvrige nye tracks fra French Montana herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af