Zaar annoncerer debut-ep – hør den nye single ‘Invisible’

Zaar annoncerer debut-ep – hør den nye single ‘Invisible’
Zaar. (Foto: Therese Vadum)

På lørdag den 28. september åbner Soundvenue dørene til den nye endagsfestival ‘INPUT’, der afholdes i Pumpehuset. Her kan du ud over spændende talks om alt fra kvinder i den danske musikbranche til queer-tendenser i danske tv-serier opleve en række unge danske artister, der står på tærsklen til deres helt store gennembrud – heriblandt Elias Boussnina, Selma Judith og ikke mindst Zaar.

Kort før hendes stærke optræden på årets Roskilde Festival annoncerede Sara Flindt aka Zaar sin debut-ep ‘Lost My Sense of Humour’, der nu har fået en endelig udgivelsesdato: Den udkommer 17. oktober via Flindts eget pladeselskab Red Vase Records. Tidligere har vi hørt den aggressive og stærke single ‘Our Love Is Dead’ fra den syv numre lange ep, og nu har Zaar så sluppet endnu et nummer derfra.

‘Invisible’ bevæger sig ligesom ‘Our Love is Dead’ i et nordic noir-univers, hvor dystopiske synths og et hektisk beat eskalerer til et hæsblæsende uforløst klimaks i sangens coda.

På ‘Our Love Is Dead’ bearbejder Zaar bitre kærestesorger, mens ‘Invisible’ i langt højere grad handler om at finde ind til sig selv: »’Invisible’ er den eneste sang til mig selv på hele ep’en. Det er et nummer, hvor jeg prøver at lytte til mig selv, anerkender og giver mig selv noget selvrespekt. Outroen på nummeret giver mig en følelse af at bekæmpe usynligheden og den dårlige samvittighed i mig, hvilket også gør sangen utrolig fantastisk at spille live foran andre«, fortæller Flindt i en pressemeddelelse.

Der er altså god grund til at glæde sig til at opleve Zaar live til INPUT lørdag, hvor man helt sikkert kan høre både ‘Our Love Is Dead’ og ‘Invisible’ samt smagsprøver på resten af indholdet fra ‘Lost My Sense of Humour’.

Læs mere om ‘INPUT’ HER og følg med på Facebook.

Læs interview: Zaars musik kan ikke defineres: »Jeg kan simpelthen ikke svare på det«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af