Klumben og Raske Penge annoncerer debutalbum som duo – om håb, kamp og kærlighed

Klumben og Raske Penge annoncerer debutalbum som duo – om håb, kamp og kærlighed
Klumben & Raske Penge. (Foto: Navid Tollah)

Det Faxe Kondi-elskende makkerpar Klumben og Raske Penge har udgivet en lang række singler og spillet et utal af koncerter sammen, og nu har de så annonceret deres første fællesalbum.

Det har fået titlen ‘Livet’ og udkommer 25. oktober. Ifølge en pressemeddelelse et det et album om håb, kamp, kærlighed, livet og døden, der vil udforske »hvad faen der er galt med det, der før var fint«.

Stilen er rendyrket reggae uden dikkedarer, og de to herrer gør da også meget ud af at holde fast i de klassiske dyder uden at forfalde til mainstream-trends.

»Vi sætter en ære i at lave moderne reggae af høj kvalitet med de bedste musikere i genren, især når det ikke er trendy. Og vi gør det fortsat hjemmelavet, for vi tror det betyder nok til, at folk vil finde os, selv om det kræver mere indsats end det der promoveres med store budgetter og stærke samarbejder med tjenesterne«, udtaler Raske Penge om ideologien.

‘Livet’ er produceret sammen med TopGunn og gæstes desuden af Eagger fra Bikstok. Et lille udvalg af numre fra albummet er allerede ude i æteren – heriblandt ‘Ghettio’, ‘Hus på bakken’ og ‘Ska ska ik’.

Klumben og Raske Penge drager desuden på en fællesturné med fuldt band midt i november, hvor de lægger vejen forbi Aalborg, Aarhus, Roskilde og København.

Se video: Soundvenue Masterclass med Klumben og Raske Penge: Sådan kurerer du din ghettofrygt

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af