Kylie Jenner og Travis Scott poserer for Playboy

Kylie Jenner og Travis Scott poserer for Playboy
Kylie Jenner og Travis Scott. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Fo to uger siden havde Netflix premiere på Travis Scott-dokumentaren ‘Look Mom I Can Fly’, der blandt andet er produceret af rapperen selv. Og selv om den indeholder en masse enestående live- og turnéscener, der iscenesætter Scott som en slags moshpit-generationens messias, så er det ikke just de dybdegående personlige momenter med kæresten Kylie Jenner og datteren Stormi, der fylder i portrættet af rapperen.

Men måske vi kan lære parret lidt bedre at kende i anledning af, at Jenner pryder forsiden af Playboys næste såkaldte ‘Pleasure’-udgave og dermed har lavet et interview med magasinet, hvor Scott også giver sit besyv med.

Playboy har i hvert fald allerede delt et citat herfra, som kunne tyde på, at parret bliver mere personlige: »Du er min bedste ven. Gennem de op- og nedture, som alle forhold har, udvikler vi os sammen gennem dem og bliver kun stærkere«, udtaler de to om hinanden.

Jenner delte i går et behind the scenes-skud af sig selv og Scott i intim omfavnelse, hvor hun ikke er iført andet end en cowboyhat, mens Scott har beholdt bukserne på. Jenner har givet Instagram-opslaget den søde caption: »Når Houston (Scott, red.) møder L.A. (Jenner, red.)« – måske er det der, den (texanske) cowboyhat kommer ind i billedet?

Playboys ’Pleasure’-udgave er ifølge magasinet selv en hyldest til alt, der bringer os nydelse i livet, samt »de forgangspersoner, der kæmper for at udvide adgangen til denne nydelse for alle«. Og det er naturligvis her, den unge milliardær Jenner, der har tjent sin formue på make-up-imperiet ‘Kylie Cosmetics’, passer ind i temaet,

Ligesom med ’Look Mom I Can Fly’ er Travis Scott inde over den kreative ledelse på selve billederne, og hvis vi skal tro Playboys nye ambitioner om at fokusere mindre på objektiviserende nøgenhed, så kunne man håbe på nogle flotte og måske endda nærmest kunstneriske billeder af det unge power couple.

Læs også: Kanye West interviewer Kim Kardashian: »Hvordan vidste du, at jeg var den rigtige for dig?«

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af