Lana Del Rey, Ariana Grande og Miley Cyrus går sammen på tåkrummende ’Charlie’s Angels’-popbasker

Elizabeth Banks har pustet nyt liv i den ikoniske 70’er-serie ’Charlie’s Angels’, der til november rammer det store lærred med Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska i hovedrollerne. Og præcis, som det var tilfældet sidste gang, den frygtløse agenttrio blev genoplivet for godt tyve år siden, er også dette reboot akkompagneret af en attitudetung popbasker – denne gang dog ikke med Destiny’s Child, men med den vilde og ret mærkværdige konstellation fra de ypperste poplag: Lana Del Rey, Ariana Grande og Miley Cyrus.

’Don’t Call Me Angel’ er titlen på det nye nummer, der er fulgt af en video, hvor den umage treenighed det ene øjeblik pjatter rundt i et palæ med englevinger på, det næste viser kampgejst både i bokseringen og ved spisebordet.

Ariana Grande tager sig af det slagkraftige popbanger-omkvæd, Miley Cyrus sørger for solid attitude til verset, mens Lana Del Rey leger med lidenskab og englemystik i c-stykket. Med andre ord udnytter de tre stjerner deres individuelle forcer, så himmelråbende forskellige, som de nu engang er. En ganske hæderlig indgangsvinkel til den kunstige konstruktion, der desværre alligevel falder direkte til jorden i såvel lyd som billede. Når hvert enkelt af sangernes universer søges bibeholdt, bliver de pludselig alle tre tåkrummende karikerede.

Det er selvfølgelig de færreste, der kan konkurrere med sidste version af Charlie’s musikalske engle og deres ’Independent Women, Pt. 1’, men lige netop dette forsøg giver ærligt talt end ikke nummeret værdig konkurrence. (All the ladies, who truly feel me – throw your hands up at me).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af