Nick Cave and the Bad Seeds udgiver nyt album i næste uge: ’Ghosteen’

Nick Cave and the Bad Seeds udgiver nyt album i næste uge: ’Ghosteen’
Nick Cave i Roya Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Skal man være opdateret på Nick Caves gøren og laden, kan man med fordel holde et vågent øje med websitet The Red Hand Files, hvor Cave med personlige anekdoter besvarer spørgsmål fra sine fans. Her svarede Cave i går på et spørgsmål om, hvornår vi kan forvente nyt fra ham og hans Bad Seeds, med ordene: »I kan forvente et nyt album i næste uge«.

Cave afslørede yderligere, at der er tale om en dobbelt-lp med ti nye numre under titlen ’Ghosteen’. Den ene del vil bestå af otte sange om børn, mens den anden del rummer »to lange sange forbundet af et spoken word-stykke« om deres forældre. Med afsløringen delte han både albummets formodede trackliste og cover.

Man kan helt oplagt tænke sig, at Caves 15-årige søns tragiske dødsfald i 2015 har været inspiration til pladen, lige som det var tilfældet med gruppens sidste album, ’Skeleton Tree’ fra 2016.

Del 1
‘The Spinning Song’
‘Bright Horses’
‘Waiting For You’
‘Night Raid’
‘Sun Forest’
‘Galleon Ship’
‘Ghosteen Speaks’
‘Leviathan’

Del 2
‘Ghosteen’
‘Fireflies’
‘Hollywood’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af