Queen + Adam Lambert kommer til Danmark

Queen + Adam Lambert kommer til Danmark
Foto: Bojan Hohnjec (Miracle Productions LLP)

Queen + Adam Lambert har efter en sommer på turné igennem USA besluttet sig for, at Europa bliver deres næste mål. Gruppen, der består af de originale Queen-medlemmer Brian May og Roger Taylor i selskab af frontmand Adam Lambert, som løfter arven fra Freddie Mercury, har netop annonceret, at ’The Rhapsody Tour’ tager dem til Danmark til næste år: onsdag den 1. juli 2020 i Royal Arena.

Europaturnéen skydes i gang til maj og består af 16 stadionkoncerter, hvoraf den sidste af slagsen København.

Som titlen på turnéen indikerer (’The Rhapsody Tour’) rider Queen stadig på en revival-bølge oven på sidste års kæmpestore hitfilm ’Bohemian Rhapsody’, der sikrede Rami Malek en Oscar for sin portrættering af den afdøde legendariske Queen-frontmand, Freddie Mercury.

Billetterne sættes i salg her til formiddag klokken 10 via Live Nation.

Queen + Adam Lambert (UK)
1. juli 2020
Royal Arena
Billetpris: 580-910 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af