Se Taylor Swift spille inderligt Phil Collins-cover i BBC’s Live Lounge

BBC Radios Live Lounge er altid garant for gode semiakustiske optrædener fra nogle af tidens største artister, og radiostationens intime koncept er da nærmest blevet et obligatorisk besøg på promoveringsruten for albumaktuelle kunstnere – heriblandt Taylor Swift.

Swift, der netop har udgivet sit syvende album ’Lover’, spillede således i går aftes en New York-version af det ellers britiske koncept, hvor hun traditionen tro medbragte et cover af et selvvalgt nummer.

Her var popstjernens valg faldet på Phil Collins-klassikeren ’Can’t Stop Loving You’, som hun gav sin egen lyd med ambiente synthflader og en inderlig vokal.

Swift begrundede sangvalget med hendes nyfundne fokus på kærlighed i alle dens afskygninger på albummet ’Lover’: »Jeg elsker virkelig at udforske alle forskellige typer af kærlighed – især på det her album. Den type kærlighed ’Cant Stop Loving You’ handler om er ubetinget. Og mennesker siger altid ’ubetinget kærlighed’, men jeg tror ikke, de virkelig ved, at det vil sige, at man fortsætter med at elske nogen, selv hvis de ikke længere gengælder den følelse«, fortalte Swift i præsentationen af det meget vellykkede cover.

Den fulde livesession bestod af seks numre heriblandt åbningsnummeret ’London Boy’, der nok er et skud ud til britiske BBC, samt singlerne ’Lover’, ’The Archer’ og ’You Need to Calm Down’. Desuden sneg nummeret ’Holy Ground’ fra 2012-albummet ’Red’ sig med på setlisten i en smuk nedtonet klaverversion, hvor Swift med al tydelighed fik bevist, at hendes bagkatalog stadig holder.

Se Phil Collins-coveret øverst og de andre sange på Youtube HER.

Læs også: Vi fik både den nye og den gamle Taylor Swift at se under todelt VMA-optræden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af