Stepz’ debutalbum ‘Stepzologi’ er ude nu – Gilli, Kesi, Sivas, Branco og Benny Jamz gæster

Stepz’ debutalbum ‘Stepzologi’ er ude nu – Gilli, Kesi, Sivas, Branco og Benny Jamz gæster
Stepz. (Foto: Stepz / Instagram)

Vi befinder os officielt midt i moderne dansk hiphops store albumår. Efter en årrække, hvor singler og maksimalt ep’er var genrens gængse udgivelsesform, har 2019 budt på deciderede album fra sværvægtere som Gilli, Sivas, Branco og Jamaika – og nu følger Stepz trop med ‘Stepzologi’.

Rapperen, der både er medlem af MellemFingaMuzik og supergruppen Molo, har ellers været forholdsvis tilbageholden det meste af året. Han var eksempelvis det eneste Molo-medlem, der ikke gæstede Gillis debutalbum ‘Kiko’.

Men det er altså sandsynligvis bare fordi, der har været fuld fokus på det 16 numre lange debutalbum ‘Stepzologi’. Her er gæsteoptrædener fra alle Molo-medlemmerne (Branco, Gilli, Kesi) samt tidligere samarbejdspartnere som Sivas og Kesi.

Læs anmeldelse: Brancos ’Baba Business’ er et internationalt gangster-epos

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af