Vild gæsteliste til Cardi B, T.I. og Chance the Rappers Netflix-talentshow afsløret – bl.a. Snoop Dogg, Quavo og afdøde Nipsey Hussle

Vild gæsteliste til Cardi B, T.I. og Chance the Rappers Netflix-talentshow afsløret – bl.a. Snoop Dogg, Quavo og afdøde Nipsey Hussle
Quavo optrådte som en del af Migos på årets Norhside. Snart kan man se ham i Netflix' hiphop-talentshow 'Rhythm + Flow'. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

I næste måned har Netflix premiere på talentshowet ’Rhythm + Flow’, der lyder som en hiphop-udgave af ’X Factor’. Her tager ingen ringere end Cardi B, Chance the Rapper og T.I. nemlig forbi Chicago, Atlanta, New York og Los Angeles i forsøget på at finde den næste store hiphopstjerne.

Og ikke kun dommerpanelet indeholder prominente navne. Netflix tog i går Instagram i brug for at afsløre en omfangsrig gæsteliste af etablerede rappere, producere og dj’s, som skal agere gæstedommere, dj’s, producere og coaches undervejs i programmet. Man kan kun drømme om, hvor mange penge streaminggiganten har investeret i foretagenet.

På listen figurerer navne som Snoop Dogg, Quavo, Anderson .Paak, Miguel, John Legend, Big Boi og Ty Dolla $ign, mens der også er blevet plads til vores alles yndlingsskrigeballon DJ Khaled. Desuden fremgår det, at Nipsey Hussle, som blev dræbt tilbage i marts, også nåede at medvirke.

De første fire afsnit af ’Rhythm + Flow’ lander på Netflix den 9. oktober, og de næste håndfulde episoder udkommer de følgende to uger, 16. og 23. oktober.

Læs også: Se traileren til Netflix’ nye talentshow – Cardi B, Change the Rapper og T.I. er dommere

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af