Frank Ocean deler tre nye sange – flere muligvis på vej

Frank Ocean er endelig aktuel med ny musik. I torsdags var han vært for en lyttesession i New York, hvor han løftede sløret for to nye numre ‘Dear April’ og ‘Cayendo’, som blev afspillet til sessionen i remixudgaver af henholdsvis Justice og Sango (se videoer nederst).

I går aftes opdaterede Ocean så sin hjemmeside, hvor de to numre fremgår som officielle singler, der nu kan købes på vinyl, mens han også har opdateret sin merch-butik.

Gaveboden stopper dog ikke der. I løbet af natten udgav sangeren nemlig et nyt afsnit af ‘Blonded Radio’ – det første siden december 2018 – og her delte han en helt tredje ny sang med titlen ‘DHL’, hvor Ocean lægger sin soulfulde stemme på hylden og i stedet rapper sig gennem nummeret.

I et nyligt interview fortalte Frank Ocean, at han er for tiden er inspireret af club-musik, blandt andet Detroit- og Chicago-scenen, techno, house og fransk electro, hvilket man mærker på ‘DHL’.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Dear April’ og ‘Cayendo’ udgives digitalt i de originale versioner. Flere fans er dog allerede begyndt at teoretisere over cover-arten til ‘DHL’, hvor man i bunden ser 13 forskellige poseringer, hvoraf nummer fire er high lightet. Teorien går på, at Ocean snart udgiver et album med 13 nye numre, hvoraf ‘DHL’ er track nummer fire. Vi håber inderligt, at det passer.

Læs også: Jamila Woods skriver sange om sine forbilleder, men »de er også en slags selvportrætter«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af