Mystisk video overtager Tame Impalas website: Ny plade endelig på trapperne?

Mystisk video overtager Tame Impalas website: Ny plade endelig på trapperne?
Tame Impala på NorthSide. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Da Tame Impala i begyndelsen af året brød fire års udgivelsestavshed med først ’Patience’, dernæst ’Borderline’, begyndte vi straks at spekulere i, om det kunne være et tegn på et nyt album fra Kevin Parker og hans australske kumpaner.

Efter en sommer, hvor gruppen primært har befundet sig på toppen af alverdens festivalplakater (heriblandt på NorthSide), lader det nu til, at Tame Impala nu kunne være klar til at følge op på mistanken om nye toner. Gruppens website er i hvert fald blevet overtaget af en mystisk video, der viser gådefulde klip fra studiet samt af Parker bag både knapperne og til slut ved havet, og det har naturligvis sat såvel forventninger som spekulationer blandt fans i vejret.

Hvis livstegnet munder ud i en ny plade, bliver det gruppens fjerde af slagsen, der følger op på 2015-mesterværket ’Currents’, der netop har sneget sig ind på en prominent plads på vores liste over de 25 vigtigste album i 2010’erne.

Video Analysis… Go. from r/TameImpala

Læs også: De 25 vigtigste internationale album i 2010’erne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af