Pusha-T laver hiphop-remix af titelmelodien til HBO’s overklassedrama ‘Succession’

Pusha-T laver hiphop-remix af titelmelodien til HBO’s overklassedrama ‘Succession’
Pusha-T.

Hvis du har læst vores gentagne anbefalinger, er du sandsynligvis allerede i gang med at binge ‘Succession’. HBO-serien om det fiktive Roy-familiedynasti er nemlig stærkt vanedannende, og hvert afsnit indrammes meget vellykket af den tunge og dramatiske titelmelodi komponeret af Nicholas Britell.

Netop den titelmelodi, der i sin originale version er rent instrumentel, har fans af serien nærmest fra førstedagen tigget om at høre et hiphop-remix af, fordi nummerets tunge beat, krystalklare melodi på klavertangenterne og stormfulde strygere i den grad vækker minder om klassisk storladen hiphop.

Og det ønske bliver nu opfyldt, for Roskilde-aktuelle Pusha-T har været i studiet med Britell for at indspille sin vokal over nummeret, der har titlen ‘Puppets’.

Det er Britell selv, der har valgt rapperen til projektet, og han udtalte i går til magasinet Vulture, at »der kun var én person på listen, og det var selvfølgelig Pusha. Der var ingen backup, ingen plan b. Pushas stemme er som et missil!«

Det lader umiddelbart til, at samarbejdsglæden er gensidig for Pusha. Ifølge ham passer seriens temaer perfekt ind i hiphopgenren, selv om ‘Succession’ drejer sig om en hvid og grådig overklassefamilie:

»Grådighed, nag, ideen om at alle kan erstattes – det er jo en gangsterfilm. Og det gjorde bare skriveprocessen meget sjovere, fordi jeg kunne bruge alle mine street/gangstarap-nuancer og energi i musikken. Det var en ærlig talt en virkelig fed øvelse«, udtaler Pusha-T til Vulture.

Det fulde remix udkommer på fredag, men her kan du høre en teaser via Pusha-T’s Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

The soundtrack to my life…

A post shared by Pusha T (@kingpush) on

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af